Onze producten

Aanbod producten

vanRijsingenfreshservice levert het hele groentepakket van aardappel tot zeekraal. In uiteenlopende snits, verpakt, maar ook in diverse opgietingen. Ui, prei, kool en wortel zijn de groenten waarin we groot zijn. Naar gelang de wens van de klant of de kwetsbaarheid van het product verwerken we de groenten machinaal of handmatig. De producten worden in kisten verpakt (EPS of eigen fust), al dan niet met binnenzak, gesealde zakken, emmers of vaten op kunststof pallets. De rassen die wij verwerken zijn van goede kwaliteit en geschikt voor verwerking gedurende het hele jaar.

Uien

Uien zijn het gehele jaar beschikbaar en zijn uitermate geschikt voor de verwerking in salades, groentemixen, maaltijden, vis en snackindustrie.

Witte kool is het gehele jaar beschikbaar en is uitermate geschikt voor de verwerking in salades, groentemixen, maaltijden en snackindustrie. Gesneden witte kool is leverbaar in diverse snits en verpakkingen en is ook in opgiet leverbaar.

Witte kool

Prei

Prei is jaarrond beschikbaar en is uitermate geschikt voor de verwerking in salades, groentemixen, maaltijden - en snackindustrie. Prei valt onder te verdelen in zomerprei, herfstprei en winterprei en mede door de goede koeltechniek is dit product gehele jaar leverbaar in diverse snits en verpakkingen. Prei is zowel gesneden en in opgiet leverbaar.

Paprika is uitermate geschikt voor de salades, groentemixen, maaltijden en snackindustrie. Mede door de diversiteit aan kleuren kan dit product een aanvulling zijn op uw groenten pakket. Paprika is door de import mogelijkheden in de winterperiode het gehele jaar beschikbaar in diverse snits en verpakkingen en is ook in opgiet leverbaar.

Paprika

Komkommer

Ook komkommers zijn door de import mogelijkheden in de winterperiode het gehele jaar beschikbaar en zijn uitermate geschikt voor de salade industrie. Komkommers zijn zowel gesneden en in opgiet leverbaar in diverse snits en verpakkingen.

De winterwortel is uitermate geschikt voor de verwerking in salades, groentemixen , maaltijden en snackproducten. De rassen die wij verwerken zijn de hardere rassen met een hoog drogestofgehalte. Deze kenmerken zorgen voor een optimale kwaliteit. Wortels zijn geschild, geschrapt en gesneden leverbaar in diverse snits en verpakkingen.

Winterwortel

menu
sluiten