Onze expertise

Innovatie

vanRijsingenfreshservice innoveert voortdurend de bedrijfsprocessen om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Machines die de groenten sneller, beter en gevarieerder snijden, resulteren in versere producten voor onze klanten. Wat geautomatiseerd kan, gaat geautomatiseerd. Behalve versere producten, levert dat ook een nog grotere mate van hygiëne op.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Daarnaast willen we milieuvriendelijker en energiezuiniger en dus duurzamer produceren en leveren. We werken bij voorkeur met leveranciers uit de regio en kijken continu hoe we uit verschillende nevenstromen nieuwe, commercieel interessante producten kunnen maken.

Hoe verser gesneden, hoe beter

Kwaliteit

Versheid is de graadmeter voor kwaliteit in onze branche. Hoe verser, hoe beter. Klanten verlangen verse producten van vanRijsingenfreshservice in allerlei soorten en maten. Daarom voeren wij een scherp voorraadbeleid: niet teveel voorraad, zeker ook niet te weinig, maar precies in evenwicht om te voldoen aan de vraag naar verse gesneden groenteproducten.

Herkomst groenten

vanRijsingenfreshservice streeft ernaar de groenten die we snijden zoveel mogelijk uit de eigen telersgroep te betrekken. Onze wortelen komen voor 100% uit de eigen telersgroep. De uien en prei komen grotendeels uit de eigen groep. Indien niet voorradig, betrekken we groenten bij relaties waarmee we sinds jaren zaken doen. Daarmee borgen we kwaliteit, voedzaamheid en versheid.

Betrouwbaar door kennis van zaken

Marktkennis

vanRijsingenfreshservice heeft meer dan 25 jaar ervaring in de markt voor snijden en verwerken van groenten. Wij zijn sinds jaar en dag de betrouwbare partner voor bedrijven in de voedselindustrie zoals:

  • Maaltijdmakers of leveranciers van ingrediënten
  • Sausproducenten
  • Producenten van snacks en smeersels
  • Producenten van gemaksvoeding
  • Handelsbedrijven die de horeca beleveren (convenience) en (ambulante) groentehandel
menu
sluiten